«Ο Παπανδρέου εξέφρασε τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ»

  1. Ο Θάνος στο Ραδιόφωνο

ΠΗΓΗ : NEWPOST.GR

«Ο Παπανδρέου πήρε μια πρωτοβουλία και εξέφρασε αυτό που λένε χιλιάδες μέλη τουΠΑΣΟΚ» δήλωσε ο βουλευτής του κινήματος,Θάνος Μωραΐτης, σχετικά με την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού.

Μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου στον Real Fm ο κ. Μωραΐτης σημείωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο σημείο μηδέν, μακριά από τις ανάγκες της κοινωνίας. Το ΠΑΣΟΚ το 2009 δεν μπορούσε να διαχειριστεί τη μεγαλύτερη κρίση των τελευταίων δεκαετιών. Πάρθηκαν δύσκολες αποφάσεις κατάφερε να κρατήσει όρθια τη χώρα, δεν μπόρεσε όμως να περάσει το τι ακριβώς στήριζε, το τι υπηρετούσε».

Και υπογράμμισε ότι «ο Παπανδρέου πήρε μια πρωτοβουλία και εξέφρασε αυτό που λένε χιλιάδες μέλη του ΠΑΣΟΚ που λένε «δεν πάει άλλο». Ήθελε να χαράξουμε μία άλλη πορεία».

Ο Θ. Μωραΐτης πρόσθεσε ότι «με την παρέμβασή του κάνει μία συγκεκριμένη πρόταση, λέγοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει η καρέκλα και να κοπεί η πλακίτσα περί αποσταθεροποίησης. Μιλάω γι’ αυτούς που πήραν σβάρνα τα κανάλια, άκουσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όχι τον κ.Βενιζέλο».

Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση Καραμανλή ότι υπερδάνεισε τη χώρα, ενώ επιτέθηκε στον κ. Σαμαρά ότι κακώς ακολούθησε τον δρόμο που κακώς επέλεξε ο κ. Παπανδρέου.