Η πρωτοβουλία του Θάνου Μωραΐτη για την προβολή της Αιτωλοακαρνανίας

Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης, ανέλαβε την πρωτοβουλία προβολής και προώθησης του Νομού ως τον ασφαλή και ξεχωριστό προορισμό για το καλοκαίρι του 2020 κι όχι μόνο.

Σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο αναδεικνύονται οι φυσικές ομορφιές του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, σε μια σπάνια περιήγηση που αποκαλύπτει μέρη διαφορετικά και ιδιαίτερα για τις διακοπές και τις αποδράσεις των εγχώριων τουριστών.

Ένα κράμα ορεινού και υδάτινου στοιχείου που όπως μας λέει ο Βουλευτής εγκολπώνουν την ομορφιά όλης της Ελλάδας. Στο Νομό ο επισκέπτης μπορεί να κάνει όποιο είδος και ύφος διακοπών επιλέξει. Στο βουνό, στις λίμνες, τα ποτάμια και τις χρυσές παραλίες. Να ζήσει την εμπειρία όπου η ιστορία συναντά τον πολιτισμό και το φυσικό τοπίο συναντά την ανθρώπινη διάσταση.

Στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας η εμπειρία δε σταματά στο φυσικό πλούτο. Περιπατητικός, θρησκευτικός, πολιτιστικός, φυσιολατρικός, γαστρονομικός, τουρισμός. Εναλλακτικός ή κλασικός Τουρισμός. Συναντώνται. Σε έναν τόπο που διατηρεί αναλλοίωτη την ταυτότητα και την καθαρότητα του τοπίου.

Στην Αιτωλοακαρνανία ζεις όλη την Ελλάδα. Αυτό είναι ο τόπος μας, έλα να τον ανακαλύψεις. Αυτό είναι το μήνυμα που προβάλλει ο Θάνος Μωραΐτης.

Δείτε το βίντεο:

Scroll to Top