Με δύναμη κι αισιοδοξία ολοκλήρωσε τις περιοδείες του ο Θάνος Μωραΐτης

 

\”Με πίστη και πάθος, ο αγώνας μας θα είναι νικηφόρος\” 

Το βράδυ στις 9 μ.μ. στο Αγρίνιο η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. 

 

Κορυφώνει τον προεκλογικό του αγώνα ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών και υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης.

Το διήμερο 3 και 4 Ιουλίου , περιόδευσε στο Αιτωλικό, σε χωριά της παραχελωϊτιδας του δήμου Μεσολογγίου, στην Στράτο και την Λεπενού του δήμου Αγρινίου.

 

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

 

 

 

 

 

Με τη δύναμη και την αισιοδοξία να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της προεκλογικής του εκστρατείας, ο Θάνος Μωραΐτης έτυχε ένθερμης υποδοχής από παλιούς και νέους συντρόφους του, πολίτες που πιστεύουν στην προοπτική της μεγάλης Προοδευτικής Συμμαχίας.

Συνομίλησε μαζί τους για το διακύβευμα των εκλογών, επισήμανε την κρισιμότητα τους και τόνισε τη σημασία της συμμετοχής.

 

\”Όπως κάναμε όλες τις προηγούμενες φορές, έτσι και τώρα δίνουμε με αισιοδοξία έναν αγώνα, που δεν είναι μάταιος. Είναι ένας αγώνας για τη ζωή μας, για το μέλλον μας, ένας αγώνας που αξίζει, που εμπνέει και που αν έχουμε πίστη και πάθος γι\’ αυτόν να είστε σίγουροι ότι θα είναι νικηφόρος\”, είπε χαρακτηριστικά στους συνομιλητές του ο υφυπουργός.

 

Με αυτό το προσκλητήριο στους προοδευτικούς πολίτες, πρόκειται να κορυφώσει την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος βουλευτής, στην κεντρική του ομιλία – συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 μ.μ. στην πλατεία Δημοκρατίας, σήμερα Παρασκευή 5 Ιουλίου. 

 

\”Μέχρι και την τελευταία στιγμή πρέπει να κάνουμε κοινωνούς όλους τους προοδευτικούς πολίτες για τα πραγματικά διλήμματα αυτής της αναμέτρησης. Είτε θα έχουμε μια κυβέρνηση που θα υπηρετήσει τους πολλούς, είτε η χώρα θα μπει σε ένα τούνελ ιστορικού πισωγυρίσματος. Για όλα όσα διακυβεύονται σ\’αυτές τις εκλογές, για τη σημασία ανταπόκρισης στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα, για την ανάγκη να προχωρήσουμε μπροστά μαζί ξανά, όπως πάντα για τις ιδέες  και τις αξίες μας, σας καλώ το βράδυ στην πλατεία Δημοκρατίας\”, αναφέρει στο μήνυμα του ο Θάνος Μωραΐτης.

 

 

Scroll to Top