Θ. Μωραΐτης: «Είστε η πιο επικίνδυνη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης»

Είπε, μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση – ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος – ο Τομεάρχης Αθλητισμού και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης, κατά τη συζήτηση του νέου αθλητικού νομοσχεδίου.

«Η επιτελική κυβέρνηση των αρίστων απέτυχε παταγωδώς σε όλα:

Στην αντιμετώπιση της πανδημίας, της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης», τόνισε στο πολιτικό σκέλος της εισήγησής του, ενώ πρόσθεσε πως «στο μόνο που αποδείχθηκε επιδέξια, είναι στην εξυπηρέτηση των ντιλς του Μαξίμου ΑΕ».

Παράλληλα, ο κ. Μωραΐτης υπογράμμισε ότι «ο πόλεμος στην  Ουκρανία επιβεβαίωσε όμως και το πόσο επικίνδυνος είναι ο κ. Μητσοτάκης για τα εθνικά συμφέροντα της χώρας μας», καθώς ο πρωθυπουργός «θεωρεί την Ελλάδα τσιφλίκι του, ασκεί προσωπική εξωτερική πολιτική και μυστική διπλωματία, βάζοντας τη χώρα σε επικίνδυνα μονοπάτια».

Μάλιστα, όπως επεσήμανε, «αντί να κάνει την Ελλάδα μέρος της λύσης, την έκανε μέρος του προβλήματος, στέλνοντας πολεμικό υλικό στην Ουκρανία».

«Η μόνη λύση για να παραμείνει η χώρα μας γέφυρα ειρήνης, ασφάλειας και σταθερότητας, είναι μια νέα, προοδευτική κυβέρνηση, που θα αναδείξει πολύ σύντομα ο ελληνικός λαός, με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα», είπε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία.

Ακούστε το απόσπασμα εδώ:

Scroll to Top