Θάνος Μωραΐτης: «Καμία ανοχή σε φαινόμενα βίας, μέσα κι έξω από τα γήπεδα. Ως εδώ!»

Την οδύνη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη Καμπανού εξέφρασε ο Τομεάρχης Αθλητισμού, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης.

«Η στυγερή δολοφονία ενός νέου ανθρώπου στη Θεσσαλονίκη, ως αποτέλεσμα οπαδικής βίας, συγκλονίζει το χώρο του αθλητισμού και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, προκαλώντας θλίψη κι αποτροπιασμό», τόνισε.

Στη συνέχεια, κάλεσε την κυβέρνηση «να κινηθεί άμεσα, προκειμένου να σπάσει οριστικά το απόστημα της βίας στα γήπεδα και να προστατεύσει το χώρο του αθλητισμού από παράνομες δραστηριότητες κι εγκληματικές συμπεριφορές».

«Καμία ανοχή σε φαινόμενα βίας, μέσα κι έξω από τα γήπεδα. Ως εδώ!», τόνισε κλείνοντας.

Ολόκληρη η δήλωση του Τομεάρχη Αθλητισμού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία:

«Η στυγερή δολοφονία ενός νέου ανθρώπου στη Θεσσαλονίκη, ως αποτέλεσμα οπαδικής βίας, συγκλονίζει το χώρο του αθλητισμού και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, προκαλώντας θλίψη και αποτροπιασμό.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, θρηνούμε την απώλεια ενός νέου ανθρώπου. Εκφράζω την οδύνη και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη Καμπανού.

Η κυβέρνηση οφείλει να κινηθεί άμεσα, προκειμένου να σπάσει οριστικά το απόστημα της βίας στα γήπεδα και να προστατεύσει το χώρο του αθλητισμού από παράνομες δραστηριότητες κι εγκληματικές συμπεριφορές.

Καμία ανοχή σε φαινόμενα βίας, μέσα και έξω από τα γήπεδα.

Ως εδώ!»

Scroll to Top