Ο Θάνος Μωραΐτης σε παρουσίαση βιβλίου στο Πολεμικό Μουσείο

Στην παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Κωστή Τσιακανίκα και του ιστορικού Νίκου Χούτα με τίτλο «Παντελής Καρασεβδάς (1876-1946) – Τρεις ζωές» (Eκδόσεις Ινφογνώμων) στο Πολεμικό Μουσείο παρευρέθηκε χτες, 19/1/2023, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης.

\"\"

Όπως ο ίδιος ανέφερε στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, \”τιμήθηκε η μνήμη και η προσφορά του σπουδαίου συντοπίτη από τον Αστακό, Παντελή Καρασεβδά, ο οποίος υπήρξε ολυμπιονίκης, πολιτικός και στρατιωτικός με έντονη αντιστασιακή και κοινωνική δράση, πάντα υπέρμαχος της δημοκρατίας και μπροστάρης στους κοινωνικούς και δημοκρατικούς αγώνες του λαού και του τόπου\”.

\"\"

Το κείμενο της ανάρτησης του κ. Μωραΐτη:

\”Χθες στο Πολεμικό Μουσείο, στην παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Κωστή Τσιακανίκα και του ιστορικού Νίκου Χούτα με τίτλο «Παντελής Καρασεβδάς (1876-1946) – Τρεις ζωές» (Eκδόσεις Ινφογνώμων). Τιμήσαμε τη μνήμη και την προσφορά του σπουδαίου συντοπίτη μας από τον Αστακό, Παντελή Καρασεβδά, ο οποίος υπήρξε ολυμπιονίκης, πολιτικός και στρατιωτικός με έντονη αντιστασιακή και κοινωνική δράση, πάντα υπέρμαχος της δημοκρατίας και μπροστάρης στους κοινωνικούς και δημοκρατικούς αγώνες του λαού και του τόπου μας\”.

\"\"

\"\"

Scroll to Top