Συνέντευξη του Θάνου Μωραΐτη στην εφημερίδα \”Μαΐστρος\”

Συνέντευξη στην εφημερίδα \”Μαΐστρος\” παραχώρησε την Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης.

Αναφορικά με το 3ο Συνέδριο του κόμματος, το οποίο ξεκινά την Πέμπτη, 14 Απριλίου στις 6.30 μμ, με την ομιλία του προέδρου, Αλέξη Τσίπρα, και θα διαρκέσει έως και τις 17 του μήνα, στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (Ταε Κβο Ντο),  δήλωσε ότι \”γίνεται σε μια κρίσιμη περίοδο, με την ακρίβεια, την πανδημία, αλλά και τις συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία να έχουν φέρει στα όριά της την κοινωνία\”. Παράλληλα τόνισε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης \”θα αναδείξει τη δική του πρόταση για προοδευτική αλλαγή\”.

Για το θέμα της ακρίβειας, ο κ. Μωραΐτης τόνισε ότι \”η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο, ενώ δεν έλαβε τα απαραίτητα μέτρα στήριξης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις\”. Παράλληλα υπογράμμισε πως \”οι ευθύνες για την κατάσταση αυτή είναι τεράστιες\” . Ίδια σκληρή στάση έκανε και για τις αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Διαβάστε στο e-maistros.gr εδώ: https://e-maistros.gr/main/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%85%ce%be%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b8%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%85-%ce%bc%cf%89%cf%81%ce%b1%ce%90%cf%84%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-3%ce%bf-%cf%83/?fbclid=IwAR0PULaWhd5LFDMj1Zg2_FMGxXuiCLJ42rYdt59Pij4PFvJpkcbtngzZfDo

Δείτε τη συνέντευξη εδώ:

 

Scroll to Top