Χαιρετισμός Θάνου Μωραΐτη στην εκδήλωση του ΣΕΓΑΣ για την παρουσίαση της Εθνικής Ομάδας Στίβου, λίγο πριν την αναχώρησή της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Τομεάρχης Αθλητισμού και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης,  στην εκδήλωση του ΣΕΓΑΣ για την παρουσίαση της Εθνικής Ομάδας Στίβου, λίγο πριν την αναχώρησή της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ακολουθεί το κείμενο του χαιρετισμού:

«Μετά το πρωτοφανές κλείσιμο του αθλητισμού επί μήνες και όλη την ταλαιπωρία που άδικα υπέστη ο αθλητικός κόσμος, έχουμε επιτέλους τη χαρά να βρισκόμαστε εδώ, όλες και όλοι μαζί, λίγες μέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Και αυτό το χρωστάμε στους αθλητές μας που με τον προσωπικό τους αγώνα και την τιτάνια προσπάθειά τους υπερέβησαν όλες τις δυσκολίες και με την επιμονή τους συνέχισαν ακάθεκτοι την προετοιμασία τους.

Σε αυτό το δρόμο, η συμβολή και η υποστήριξη της ομοσπονδίας σας, του ΣΕΓΑΣ, της αρχαιότερης και ιστορικότερης αθλητικής ομοσπονδίας της χώρας μας, ήταν καθοριστική.

Ο στίβος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την αθλητική μας κουλτούρα, έχει αναδείξει εμβληματικούς αθλητές και μας έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες.

Είμαστε σίγουροι ότι και τώρα οι κόποι σας θα αποδώσουν καρπούς και πάλι θα σηκώσετε την ελληνική σημαία ψηλά, γεμίζοντας όλους μας με συγκίνηση και περηφάνια.

Κάθε επιτυχία, για εσάς, τον αθλητισμό, τους Έλληνες, την Ελλάδα».

\"\"

\"\"

\"\"

\"\" \"\" \"\" \"\"

 

 

Scroll to Top